Sonkás tortellini tonhalas-rucolás szószban

A tegnapi rucolából még maradt, azt pedig mindenképp fel kell használni. Tortellini általában van a hűtőben, a lustább napokra:)Szerencsére mára az ízérzékelésem is valamelyest visszatért, úgyhogy jelentem, ez nagggyon finom lett:)

Hozzávalók:
fél kg félkész prosciutto-val töltött tortellini
3 dl tejszín
1 kis doboz tonhalkonzerv
rucola
Elkészítés:
1. A tortellinit lobogó sós vízben kifőzzük.:)
2. Leszűrjük és visszatesszük a főzőedénybe. Ráöntjük a tejszínt és beledobjuk az apróbb darabokra tört tonhalkonzervet.
3. Pár perc alatt összeforgatjuk majd végül a rucolát is hozzáadjuk.
Kérem szépen, ebben valóban nincs semmilyen fűszer. A tonhal és a rucola annyira nagyon-nagyon jó együtt, hogy ezt az ízkombinációt kár lenne bármilyen fűszerrel is megtörni. Szerintem.:)

Tovább a blogra »