Szofika a konyhában

Bonbonparade!!!

Uj hobbink: a bonbonkeszites. Roppant egyszeru, csak egy szilikonos bonbonkeszito-forma, sok-sok otlet es sok-sok csoki kell hozza.:) Felolvasztjuk az etcsokit 1 evokanal etolajjal, fuszerezzuk fahejjal/chilivel es belekanalazzuk a formaba. Ha picit kihult, bedobjuk a hutobe, es szuk 1 ora mulva mar eszegetjuk is sajat bonbonjainkat:)

Mohika is kanalazata boszen a masszat.

Fehercsokival is probalkoztunk: ebbe kokuszreszelek kerult.

Betoltve meg nem olyan szepek.

Muszaj volt egy par marcipangolyot is gorgetnem. Csak az ize miatt:)

Es elkeszult a fahejas-etcsokis bonbon.

A masik fehercsokisba reszelt narancshej, narancsle es pici konyak kerult. Folyt.kov.:)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. ildo says:

    Karácsony közeledtével ezt a technológiát tökélyre kell fejlesztenünk,Szofikám!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!