Szofika a konyhában

Lazacos-kapros gnocchi

A lazacos-gombas gnocchi megjelenese ota listavezeto. Hetente legalabb egyszer biztosan az asztalra kerul. A mai napra is ez lett volna a menu, de vasarnap este 6-kor nem sikerult gombahoz jutnom.
De lazac es gnocchi mar volt itthon, igy muszaj volt kicsit valtoztatni a recepten.
Hozzavalok:
25 dkg apritott lazac
500 gr felkesz gnocchi
2 dl creme fraiche
fel citrom leve
2 ek. kapor
Elkeszites:
Tovabbra is roppant egyszeru:
1. Kifozzuk a gnocchit.
2. Icipici olajon addig piritjuk a lazacot, mig ki nem vilagosodik.
3.Ekkor raontjuk a creme fraichet, rafacsarjuk a citromot es beleszorjuk a kaprot. 
4. Hozzaontjuk a kifott gnocchit, osszeforgatjuk es mar lehet is fenykepezni,mielott Mr. Lazacosgnocchiimado meg nem kaparintja. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!