Különösebb sztori ehhez a pastához most nem fűződik, 10 perc alatt összedobhat finom kis ebéd vagy vacsi:)
Hozzávalók:
fél csomag spagetti
1 csokor ( 7 szál) újhagyma
10 dkg aprított füstölt lazac
1 dl tejszín
krémsajt (Philadelphia)
diónyi vaj, bors
Elkészítés:
1.A tésztát a szokásos módon kifőzzük.
2. Egy serpenyőben diónyi vajat hevítünk és pár perc alatt megdinszteljük rajta a karikákra vágott újhagymát.
3. Hozzáadjuk a füstölt lazacot, fehéredésig pirítjuk. Picit borsozzuk, sózni nem kell, mert a lazac elég sós.
4. Hozzádjuk a krémsajtot és a tejszínt és sűrűre főzzük.
5. Összeforgatjuk a kifőtt tésztával és voilá, nem volt több, mint 10 perc:)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: