Mohi már ezeréve mondogaja, hogy ő már rendes nagy cupcake-et nem is szeret sütni,csak ezeket a miniket,mert annyira cukik.És hát a Mohi már csak tudja, nézzük csak azt a Levendulás cupcake-et, vagy a Csokis miniket,a Rózsás cupcake-ekről akkor már ne is beszéljünk…Ja és a Black bottom mini?
Nos, akkor megvolt a reklám a nővéremnek:)Ezek után nem csoda, hogy már én is erős késztetést éreztem arra, hogy miniket süssek, dehát sehol sem kaptam hetek, sőt, hónapok óta szilikonos muffinsütőt. Illetve volt, csak drágáért, és miután a Moha közölte, hogy ő anno 1 fontért vett itt Londonban, hát akkor én sem adok érte többet.Láss csodát, a türelem szilikonos mini muffinsütőt termett ma, méghozzá 99p-ért:))
Hozzávalók ( 8 darabhoz):
A forma 12-es, még ki kell kísérleteznem,mennyi tészta kell ehhez.
62 gr puha margarin
62 gr self-raisin liszt
62 gr cukor
1 tojás
1 ek. tej
A frostinghoz:
5 dkg krémsajt
10 dkg porcukor
kókuszreszelék
ananász
Elkészítés:
1. A tojást a cukorral, a margarinnal és a tejjel habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet is.
2. A masszát szilikonos muffinformába kanalazzuk és 180 fokra előmelegített sütőben kb.10-12 perc alatt készre sütjük.
3. Míg a süti hűl, simára keverjük a krémsajtot a porcukorral és kb. 10 percre hűtőbe tesszük, addig a cupcake-ek is teljesen kihűlnek.
4. Zacskóba töltjük a krémet, lyukat vágunk a zacskó végére és mindegyik cupcake-nek adunk egy krémsajtkalapot.
5. Kókusreszelékbe mártjuk a tetejét és egy ananász cikket teszünk a közepére.
Köszi Anyuci:)Én is Mohi, azért csináltam neked egy kis reklámot, remélem volt sok viewingod:)
Imádlak♥
This comment has been removed by the author.
Szépek, ügyes vagy!