Szofika a konyhában

Málnás-fehércsokis mousse

Roppant egyszerű, 10 perc alatt összedobható, sütés nélküli édesség.Imádtuk!
Hozzávalók 2 pohárhoz:
100 gr friss málna
2 ek. porcukor
150 ml tejszín ( double cream)
fehér csoki csepp
Elkészítés:
1. A megmosott málnát 1 ek. porcukorral botmixerrel pépesítjük.
2. Teaszűrőn átpasszírozzuk, hogy még véletlenül se maradjanak benne magok.
3. A tejszínt 1 ek. porcukorral habbá verjük és szilikonos lapáttal vagy fakanállal beleforgatjuk a málnapürét.
4. Két borospohárban elosztjuk a mousse-t, 1 szem málnával és fehér csoki cseppekkel díszítjük. Behűtve fogyasztjuk, de azonnal elfogyasztva sem okoz halált.:)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!