Szofika a konyhában

Kaszinótojás

Ma három dolgot készültem sütni-főzni…Abból mindössze 1 lett vállalható, a kaszinótojás. Be is zárnám a blogot azonnal, ha még egy kaszinótojást is elrontanék…Valahogy ma nem jöttek össze a dolgok. A macaronnal végleg befejeztem, a húsvéti fonott kalácsom pedig egy manduláskenyérként végezte,miután sikerült a legrosszabb receptet kiválasztanom egy receptes oldalról…
Na de vigasztalásképp itt van a kaszinótojás, ami örök kedvenc.:)
Hozzávalók: ( arányok nélkül, csak érzésre)
6 tojás
tejföl
majonéz
mustár
só, bors
Elkészítés:
1. A tojásokat keményre főzzük.
2. Megpucoljuk, hosszában félbevágjuk őket és óvatosan kiszedjük a sárgájukat.
3. A fehérjét félretesszük, a sárgáját pedig villával alaposan összetörjük.
4. Ízlés szerint tejfölt, majonézet, mustárt adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk.
5. A simára kevert tojássárgás tölteléket visszatöltjük a fehérjékbe.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kedves Kira!Akkor ennek fényében megosztod velem, hogy Te hogyan készíted a kaszinótojást?

  2. kira21 says:

    Kedves Szofi!Ez egy TOLTOTT TOJAS.Nem kaszino tojas.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!