A nővérem megmondta a tutit: a málnás brownie nagyon durva. Amondó vagyok egyetérteni vele.Ez tényleg überdurva.
Jöjjön is a recept, szuperszaftos, ragacsos, savanykás-málnás,édes-csokis kombináció!Aki szereti a browniet és a málnát, az készüljön fel az ízélményre!
Hozzávalók:
20×20 cm-es tepsihez:
100 gr étcsoki
70 gr vaj/margarin
1 tojás
100 gr cukor
60 gr liszt
2 ek. rózsavíz ( elhagyható)
100 gr málna
Elkészítés:
1.A sütőt 180 fokra előmelegítjük,a tepsit kibéleljük sütőpapírral.
2. A vajat a csokival mikróban felolvasztjuk, félretesszük kicsit hűlni.
3. A tojást a cukorral habosra keverjük, mehet hozzá a rózsavíz, a csokis keverék és a liszt. Végül óvatosan beleforgatjuk a málnát és a tepsibe simítjuk a masszát. 15-20 perc alatt megsül.
4. Várjuk meg, hogy teljesen kihűljön és akkor szépen / szebben tudjuk szeletelni, a málna miatt jóval szaftosabb,mint egy sima brownie.
Lanyok,probaljatok ki,a malna a legeslegjobb gyumolcs ami brownie-ba kerulhet!A rozsaviz meg csak felteszi a pontot az i-re 🙂
Óóóó, nahát, ez lesz a következő gyümi-brownie páros, amit muszáj leszek megcsinálni! 🙂
Ez mennyei! A málnát is imádom,a csokit is imádom. Mi kell még?